ODRŽIVOST

Spoj tehnologije i održivosti

Promicanje zelenije budućnosti u svakoj papirnatoj vrećici

Posvećeni smo održivosti, preoblikovanju naše industrije i poduzeća s kojima surađujemo. Postavljajući visoke standarde i promičući reciklirani papir, idemo prema zelenijoj budućnosti. Kao tvrtka s certifikatom ISO 14001, minimiziramo naš utjecaj na okoliš, ali cilj nam je učiniti puno više. U Vemu održivost nije samo cilj; to je način života jer nastojimo prirodi vratiti više nego što uzimamo.

Osiguravanje kvalitete i sigurnosti kroz stroge standarde

Ponosimo se svojom predanošću izvrsnosti, kvaliteti i održivosti. Naša nepokolebljiva predanost odgovornosti prema okolišu, dobrobiti zaposlenika i etičkim praksama priskrbila nam je nekoliko certifikata koji odražavaju naše temeljne vrijednosti i načela. Ovi certifikati stoje kao potvrda naše predanosti pružanju proizvoda i usluga vrhunske kvalitete, istovremeno čuvajući planet i podržavajući naše zaposlenike.

FSC® CERTIFIKAT

S Forest Stewardship Council® (FSC®) okupljamo pojedince, tvrtke, vlade i nevladine organizacije u zajedničkoj misiji: očuvanje otpornih šuma za sve, sada i zauvijek.

ISO 9001

Naša predanost kvaliteti ne poznaje granice. Certifikat ISO 9001 osigurava da održavamo rigorozno, sustavno upravljanje kvalitetom u svim našim operacijama.

ISO 14001

Vemova proizvodnja pomno se pridržava relevantnih ekoloških standarda, što je certificirano prema ISO 14001, što odražava našu nepokolebljivu predanost ekološki odgovornim praksama.

ISO 45001

Sigurnost i dobrobit u središtu su Vemovih operacija. Certifikat ISO 45001 naglašava našu predanost osiguravanju sigurnog i zdravog radnog okruženja za naše zaposlenike.

Inicijative za održivost na djelu

Reciklirani papir

U Vemu smo ponosni što koristimo reciklirani papir u našem proizvodnom procesu. Prihvaćanjem recikliranih materijala aktivno pridonosimo održivijem i ekološki svjesnijem pristupu izradi naših papirnatih vrećica.

Prethodno

Sljedeće

Solarni paneli

Naš proizvodni pogon napaja vlastita solarna elektrana. Koristeći energiju sunca, napravili smo korak prema ekološki prihvatljivom poslovanju, smanjujući naše oslanjanje na tradicionalne izvore energije.

Prethodno

Sljedeće

Vodotopive boje

U proizvodnji naših papirnatih vrećica koristimo boje topive u vodi, naglašavajući našu predanost održivim metodama koje ne štete planetu.

Prethodno

Sljedeće

FSC certificirani papir

Brinemo se za okoliš. Zato koristimo papir s FSC certifikatom, jamčeći da papir koji koristimo odgovorno potječe iz šuma kojima se dobro upravlja.

Prethodno

Sljedeće

Razmišljate li o Vemu za svoje potrebe pakiranja?
Surađujmo za rješenja po mjeri koja podižu vaš brend.

Razmišljate li o Vemu za svoje potrebe pakiranja?
Surađujmo za rješenja po mjeri koja podižu vaš brend.