POLITIKA PRIVATNOSTI

Čuvamo vašu privatnost

Podaci o privatnosti


e-mail: ured@vemo.hr

Politika privatnosti

Vemo Trade doo, sa sjedištem na adresi Ivana Đurkana 9, 48000 Koprivnica, cijeni vašu privatnost i posvećena je zaštiti vaših osobnih podataka. Ova Pravila o privatnosti opisuju kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i čuvamo vaše podatke.

**Podaci koje prikupljamo:**

Možemo prikupljati različite vrste osobnih podataka, uključujući ali ne ograničavajući se na imena, adrese, adrese e-pošte, telefonske brojeve i druge detalje potrebne za naše poslovanje. Ovi se podaci mogu dobiti putem naše web stranice, komunikacijskih kanala ili drugih interakcija.

**Kako koristimo vaše podatke:**

Prikupljeni podaci koriste se u specifične poslovne svrhe, kao što su obrada narudžbi, pružanje usluga i održavanje odnosa s klijentima. Također možemo koristiti vaše podatke za slanje relevantnih komunikacija, ažuriranja i promotivnih materijala ako ste se odlučili za njihovo primanje.

**Otkrivanje trećim stranama:**

Vaše podatke možemo dijeliti s trećim stranama od povjerenja u posebne poslovne svrhe, kao što je ispunjavanje narudžbi, marketing ili pravni zahtjevi. Ove treće strane obvezne su čuvati povjerljivost i sigurnost vaših podataka.

**Sigurnost podataka:**

Koristimo standardne sigurnosne mjere za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene i uništenja. Naše osoblje prolazi obuku kako bi osigurali pravilno rukovanje osjetljivim podacima.

**Vaša prava:**

Imate pravo pristupiti, ispraviti ili izbrisati svoje osobne podatke koje imamo. Ako želite ostvariti ova prava ili imate nedoumice u vezi sa svojim podacima, obratite nam se na ured@vemo.hr.

**Pravila o kolačićima:**

Naša web stranica može koristiti kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pregledavanja. Svojim postavkama kolačića možete upravljati putem postavki preglednika.

**Privatnost djece:**

Naše usluge nisu namijenjene osobama mlađim od 16 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od djece. Ako ste roditelj ili skrbnik i smatrate da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas kako bismo  uklonili podatke.

**Promjene Politike privatnosti:**

Zadržavamo pravo ažuriranja ili izmjene ove Politike privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve promjene stupaju na snagu odmah po objavi na našoj web stranici.

**Kontaktirajte nas:**

Ako imate pitanja, nedoumica ili zahtjeva u vezi s Vašom privatnošću, obratite se našem Službeniku za zaštitu podataka na ured@vemo.hr.

Korištenjem naših usluga pristajete na uvjete navedene u ovim Pravilima privatnosti.